• ATI
slider jquery by WOWSlider.com v7.7
Vizioni
Të punojmë në zhvillimin e vazhdueshëm të tregut me anë të produkteve dhe shërbimeve të reja.
Misioni
Të jemi partner të besueshëm në ekonominë rajonale me anë të bashkëpunimit dhe shkëmbimit të njohurive me kompanitë kryesore globale të teknologjisë informative, me investime të vazhdueshme në edukimin e punonjësve dhe zhvillimin e zgjidhjeve inovative të teknologjisë informative.
Kompanitë anëtare të Grupës STORM:
STORM Computers është një nga kompanitë udhëheqëse kroate dhe rajonale për integrimin e sistemeve. Përmes partneritetit me prodhuesit kryesorë nga e gjithë bota në fushë e teknologjisë informative, Storm Computers implementon, përmirëson dhe përshtat zgjidhje integrale të teknologjisë informative, gjithmonë duke i konsideruar kërkesat dhe nevojat e partnerëve.

SUPRA NET janë të njohur si lider në fushën e inxhinierimit të projekteve dhe implementimit të rrjetave pasive të telekomunikacionit dhe poashtu të njohur për distribuimin e pajisjeve të rrjetës nga prodhuesit kryesorë nga e gjithë bota.

STORM INFORMATIKA specializon dhe ka ekspertizë në integrimin e sistemeve te informacionit dhe komunikimit poashtu ofron zgjidhje për menaxhimin e hotelerive, implementime dhe zgjidhje të IP telefonisë, switching & routing teknologjisë, qendrave të thirrjeve, dhomave inteligjente dhe ofron zgjidhje për televizione interaktive.

O2 bashkon ekspertë me reputacion vendorë në fushën e inxhinierimit të projekteve, implementimit dhe mirëmbajtjes së sistemeve të teknologjisë informative për biznese. Posaçërisht duhet të ceket dhe specializimi i O2 ne teknologjite per televizionie dhe fabrika ku të gjitha zgjidhjet vijnë nga prodhuesit më te famshëm botërorë.

PROAXIS është kompani më përvojë shumëvjeqare në distribuimin e pajisjeve të teknologjisë informative. Si distributor i produkteve nga kompantë udhëheqëse botërore, Proaxis merr përsipër të gjitha standardet e klasit botëror në biznes dhe në komunikim me klientët.

ELEKTRIS është kompani e specializuar në inxhinierimin e projekteve, prodhim, implementim dhe mirëmbajtje të instalimeve elektrike dhe sistemeve.